Ha megoldást keresel

Az ember nehéz életet választ magának, ha vállalkozónak áll, mondhatnám azt is, a hogy rengeteg túlórán és átdolgozott hétvégéken túl, álmatlan éjszakákkal és aggódásokkal tarkított, vagyis első ránézésre nem túl vonzó életet. De persze mindennek van egy nagyon szép oldala is a nehézségeken túl. Az viszont bizonyos, hogy rengeteg szituációban azonnali döntést kell tudni hozni, a mindennapi működést biztosító feladatok világa nagyon sokszor káosznak tűnik, arról pedig nem is beszélve, hogy egy cég, kellőképp meghatározott és megtervezett stratégiai célok nélkül lehetetlen egy szépen ívelő és hosszútávú sikert biztosító  pályát befutni bármely piac tekintetében. Kellőképp részfeladatokra és célokra lebontott, megfelelő munkaerővel megtámogatott célok szükségesek tehát nem csak operatív, hanem stratégiai szinten is, akár több évre tervezve.

Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a vállalatvezető tudjon megfelelő energiát és időt erre szánni, vagyis az operatív feladatok működtetése nem lehet az ő feladata, meg kell tudni oldani a vállalat alkalmazottjainak. Ehhez pedig elengedhetetlen az egyes munkaállomásokon tökéletesen dolgozó, megfelelő szaktudással és egyéb kompetenciákkal rendelkező, jól motivált, lendületes munkavállalók megtalálása. És elérkeztünk ahhoz a gondolathoz, ahol bizony én teljesen kétségbe estem, és fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek. Nem szerettem volna ugyanis a nálam már régóta jól teljesítő két hr szakembert lecserélni, de azt is tudtam, hogy ők nem lesznek alkalmasok erre az átalakításra, mert ide egy teljesen más szemlélet és gondolkodás, szaktudás szükséges. Ekkor kezdtem el olyan vállalatot vagy csapatot keresni, akik ebben tudnak nekem segíteni úgy, hogy az én szakembereim munkájának segítségével, de az ő támogató működésükkel biztosítva lehessen a vállalat hosszú távú jövője.

Ekkor leltem rá a kogwheel csapatára, akik már az első kapcsolatfelvételkor hatalmas szimpátiát váltottak ki belőlem. Rendkívüli kommunikációs képesség, maximális szakmai felkészültség, problémaismeret jellemezte őket. Szinte azonnal felajánlották egy személyes találkozó lehetőségét, amely még szimpatikusabbá tette őket számomra. Az első beszélgetés alkalmával rögtön meg is kezdtük az együttműködést, és teljesen őszintén mondhatom azt, hogy ez volt pályafutásom eddigi legjobb döntése. Folyamatos együttműködésünk van, hiszen hatalmas segítséget nyújtanak a cégemnek, ami ezáltal szinte folyamatos fejlődést és sikereket mutat a piacon.