A vállalkozásom új partnere

Az ember, amikor belefog egy kis cég, vállalkozás felépítésébe azt gondolja, hogy nincs az az akadály vagy nehézség, ami el tudná tántorítani attól, hogy a vágyát, a kis álmát teljesíteni tudja. Nincs az a külső erő, amely meg tudná akadályozni, hogy minden erejével és lendületével azon dolgozzon, hogy ez a vállalkozás napról napra jobb és lendületesebb eredményeket érjen el a piacon. Persze aztán rájön, ahogy jön szembe a sok negatív vélemény, és a sok rossz akaratú ember, a negatív családtagok, vagy barátok, hogy vannak olyan tényezők, amiket számításba sem vett, pedig hát nagyon is számolnia kellett volna vele, de valahogyan tovább megy és kialakítja a saját sikereit.

Büszkén mondhatom, hogy ez nekem is sikerült. Ma már ott tartunk, hogy közel tizenöt ember dolgozik a cégemben és a vállalati hangulat is tökéletes. A legnagyobb sikert a tavalyi évben értük el azt gondolom, amikor egy sikeres pályázat keretein belül fejleszteni tudtuk az informatikai állományt és céges flotta is bevezetésre került a telefonok tekintetében. Ma már tehát senki sem a saját telefonját használja.

Igen ám, de ezzel együtt belépett egy olyan feladat is, amire kezdetben nem is gondoltunk, sem én, sem pedig más kolléga, hogy azok a telefonok sérülékenyek, és ha még nem is történik velük semmilyen baleset, ami szinte kizárt a mindennapos használatot tekintve, biztosan kell egy idő után a nagy igénybevétel és a folyamatos használat miatt egy-egy akkumulátor csere vagy bármilyen más felújítás, tehát szükségünk van egy nagyon profi és megbízható, mégis jó áron dolgozó Android szerviz csapatra. Kutatni és keresni kezdtünk és azt mondhatom, hogy meg is találtuk a számunkra tökéletes csapatot az androidszerviz.hu személyében, akik nem csak hogy tökéletessé tudják varázsolni a sérült készülékeinket is pillanatok alatt, de nagyon lelkiismeretesek és hihetetlen jó áron tudunk velük együtt dolgozni. Főnyereményként jelennek meg számunkra, mert mi tudjuk, hogy milyen lehetőség vannak a piacon, és így azt is, hogy hatalmas kincs, ha egy ennyire profi és lelkes, lelkiismeretes csapatot talál magának az ember. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.