A céges telefonom problémája

Az ember számtalan hibát követ el életében. Vannak olyan hibáink, amiket megtanulunk kezelni és vannak olyanok, amiket amíg élünk szinte sosem fogunk tudni kiküszöbölni. Legalábbis én magamon ezt veszem észre. Nálam az egyik ilyen a biztonsági mentés alkalmazása a telefonoknál. Mindig megfogadom persze, hogy mihelyt időm lesz megoldom, hogy mindenről legyen egy másolatom, nehogy előforduljon az, hogy tönkremegy a telefonom és nem tudok hozzáférni bármilyen olyan adathoz, amit a telefonon tárolok. Lehet itt szó bármilyen fényképről, emailről, vagy egyéb adatról, telefonszámról vagy üzenetről, ami sokszor pótolhatatlan információkat tartalmaz, nem csak a munkát tekintve, de a magánélet szempontjából is.

Persze valahogy sosem sikerül ezt megugranom. Legalább vagy ötször előfordult már, hogy veszélyben voltak a telefonomon tárolt adatok, akkumulátor hiba és egyéb problémák miatt, és bár ismerek egy tökéletes mobiltelefon szervíz csapatot, az androidszerviz személyében, akik minden ilyen helyzetben tökéletesen helyt álltak és kisegítettek, persze mindig megmentették az adataimat is, de az ember erre nem apellálhat. Sosem sikerült megcsinálnom azonban az adatmentést. Mindig a legutolsó helyre szorul.

Most odáig jutott a helyzet, hogy már nem kijelzőcsere miatt vagy egyéb működésbéli problémák miatt kellett felkeresnem az adnroidszerviz csapatát, hanem kifejezetten adatmentés miatt. Hála a jó égnek ebben is tudtak segíteni, de már ők is úgy engedtek ki az ajtón, hogy megígértették, kitalálok valamilyen folyamatos megoldást erre, mert hatalmas veszélyeket rejt magában, és bár mindig rekord idő alatt rendelkezésemre álltak és hihetetlen gyorsan megoldottak bármilyen problémát, de erre azért nem szabad hagyatkozni. Mentsünk tehát mindent, de ha bajban vagyunk nyugodt szívvel keressük az Androidszerviz csapatát, biztos vagyok benne, hogy tudnak segíteni.