A telefonok védelmében

Én sosem gondoltam, hogy nekem bármikor problémám lenne a telefonommal olyan szinten, hogy összetörném vagy bármilyen módon megsérülne, mert tényleg mindig igyekszem vigyázni a készülékeimre, tokkal látom el őket, mindig védőfólia van a kijelzőn, és sosem telefonálok a vállamhoz szorított telefonnal vagy út közben. Még csak a zsebembe se nagyon teszem a telefonomat, mert félek hogy kiesik és akkor is összetörhet. Persze nem véletlen, engem nagyon sokan keresnek telefonon. A munkám feltétele, hogy mindig elérhető legyek az ügyfelek számára és ha sérül a telefonom ezt nem tudom biztosítani legalább egy kis időre, amit nem engedhetek meg magamnak. A másik pedig, hogy olyan adatok és információk vannak a készülékemen, amik nem lenne jó ha illetéktelen kezekbe kerülnének és vigyáznom kell, hogy mindig meg is legyenek számomra.

Persze ennek kapcsán folyamatosan járok a telefonom állapotát ellenőriztetni és mindig az ország egyik legjobb samsung telefon szervíz csapatához visz az utam, az androidszerviz.hu csapatához, hiszen hihetetlen profik és hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ha valahol, akkor náluk teljesen biztonságban van a telefonom, és ha ők nem tudnak valamiben segíteni, akkor biztosan senki sem tud.

Annak ellenére pedig, hogy számos óvintézkedést igyekeztem megtenni, az elmúlt hónapban kétszer is sikerült a telefonom kijelzőjét összetörnöm. Persze nem volt nagy feladat a szervíz csapatnak kicserélni azt, de megint rákoppintottak a fejemre, hogy csináljak biztonsági mentést az adatokról, mert ha mondjuk ellopják a telefonomat akkor biztosan nem tudnak nekem segíteni az adat visszanyerésben sem. Igazuk van, teljesen, ezért már gondoskodtam is róla, hogy tényleg minden este legalább meglegyen az adatok mentése egy pár perces művelettel.