A férjem új kedvenc márkája

A férfiak számtalan helyzetben hihetetlen higgadtak tudnak lenni, még minket, nőket is meg tudnak lepni, nagyon sokszor azonban nem is találok rá szavakat, hogy például a férjem mennyire hisztis és hirtelen tud lenni, még akkor is, ha jól tudja, hiszen megbeszéltük ezerszer már, hogy semmit sem segít a dolgokon, csak energiát emészt fel, ha így felmérgeli magát olyanokon, amin nem tud változtatni. Persze midig egyet is ért, majd a következő esetnél ugyanúgy kiborul és felesleges energiát tesz a hisztijével a problémába, ami ettől nem oldódik meg.

A legutóbb például az volt a folyamatos hiszti tárgya nála, hogy a gyári telefontöltő kábel, amit már harmadszorra pótol egyrészt mindig eltűnik, de nem érti, hogy hova, ami viszont megmarad, az mindig ugyanott, egy helyen szétfoszlik, és hihetetlen drágák ezek a kábelek. Lassan a fél fizetését otthagyja a gyártónál, mondta ő, persze azért jócskán túlozva. Olyannyira bepörgette magát ezen valamelyik este, és főleg azon, hogy sorra mennek tönkre a gyári termékek, hogy leültem a géphez és utánanézve kicsit, rendeltem neki egy töltőkábelt és fejet a https://baseusshop.hu/ oldalról, baseus márkában.

Amint megérkezett aranyos kis üzenetet írtam neki hozzá és odaadtam neki azzal, hogy remélem ezzel sikerült megoldanom a problémáját és most már nyugodtan telhetnek legalább emiatt a napjaink. Egyrészt láttam hogy nagyon örül neki, másrészt pedig azt is láttam, hogy így, hogy tényleg mindenhol lett egy teljes töltő szettje és nem kellett hurcolnia, nem hagyta el. A kábelek pedig tényleg tökéletesen szuperálnak azóta is, szóval a váltás jól sikerült. Azóta a baseus már a férjem kedvenc márkája, és majdnem minden kiegészítő ilyen márkával bír nálunk.